Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Η Ε λ λ ά δ α Ανήκει στους Έ λ λ η ν ε ς !!

          Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια
             
      Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον.
  
        Πανανθρώπινες αξίες, σταθερές, ακλόνητες, αιώνιες.

       Η ψυχή του κάθε ανθρώπου, το είναι του, το εγώ του.
      
Το ιδανικό, το μεγαλείο κάθε Έλληνα πολίτη.
        
   Η αρχή, η μέση και το τέλος.
 Ποιος άνθρωπος, μετά το θάνατό του, μπορεί να περάσει τις πύλες του Άδη, χωρίς να τον συνοδεύει το βιογραφικό του;
Η γενέτειρά του, το όνομά του, ο Θεός του, η οικογένειά του, με όποιον τρόπο κι αν έχει διαβεί το δρόμο της ζωής, είτε ως άτομο είτε ως ομάδα, αν ήταν έντιμος ή άτιμος, καλός ή κακός, αθώος ή ένοχος, άγιος ή διάβολος, αν είχε αδικήσει ή αν είχε αδικηθεί.
Αυτά όλα και όχι μόνο είναι γραμμένα με ανεξίτηλα γράμματα στο πετσί του, στο κουφάρι του, στο κούτελό του, θα τα κουβαλάει μαζί του και στην αιωνιότητα.

     Μπορούμε, σαν τα πιο λογικά όντα, πάνω σ' αυτόν τον πλανήτη, να συνεργαζόμαστε, να επικοινωνούμε, να συμμαχούμε, να γινόμαστε φίλοι ή εχθροί, ταιριαστοί ή αταίριαστοι, να δανείζουμε ή να δανειζόμαστε, να πολεμάμε πολλές φορές, όταν πιστεύουμε ότι προσπαθούν να μας αρπάξουν τα κεκτημένα μας, αυτά που μας ανήκουν, να προσβάλλουν το λαό μας, να προσβάλλουν την ιστορία μας.
 
Δεν έχουμε το δικαίωμα να μπαίνουμε στη χώρα τους, να την ισοπεδώνουμε, να τη λεηλατούμε και να καταστρέφουμε τον πολιτισμό τους.
Δε θα επιτρέψουμε, όμως, ποτέ και σε κανέναν να μας στερήσει το αναφαίρετο δικαίωμά μας να είμαστε Έλληνες.
    Αυτό, προφανώς, δεν το γνωρίζουν οι σημερινοί πολιτικοί μας. 
Γι' αυτό, αγαπητοί μου συμπατριώτες, να μην ξεχνάμε ποτέ ότι η μάνα μας είναι η Ελλάδα, η θρησκεία μας ο Θεός μας, τ' αδέλφια μας οι Έλληνες και η συνέχειά μας, Η οικογένειά μας.!

Χωρίς αυτά δε γεννηθήκαμε, δε ζήσαμε, δεν υπήρξαμε ποτέ...
Χωρίς ρίζες, τα χόρτα, τα λουλούδια, τα δέντρα δε μεγαλώνουν, δεν πρασινίζουν, 
δε λουλουδίζουν, δεν καρπίζουν, χωρίς φτερά τα πουλιά δεν πετάνε, ο καθένας μας γεννιέται με τις ρίζες του και, πεθαίνοντας, ξαναγυρνάει σ' αυτές.

     Αυτοί που μας κυβερνούν μας προδώσανε, μας ξεπουλήσανε, αποφασίσανε για εμάς χωρίς εμάς.
 Επιτρέψανε στους συμμάχους και δανειστές μας να μπούνε στα σπίτια μας, να τα ισοπεδώσουν, να τα διαλύσουν, να γίνουν τα αφεντικά μας και να κατευθύνουν τις τύχες μας.

Αυτό, όμως, δεν μπορεί να καρποφορήσει.
 Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. 
Θα τη συνοδεύει παντού και πάντα η ιστορία της, το παρελθόν της, ο πολιτισμός της και το φωτεινό της αστέρι που θα φωτίζει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

    Όσο γι' αυτούς που υπέγραψαν την καταδίκη της με τα μνημόνια, χωρίς να μας ρωτήσουν, ας αλλάξουν ταυτότητα κι ας ψάξουνε για καινούρια πατρίδα.

     Σ' αυτές, λοιπόν, τις κρίσιμες εκλογές, που θα είναι καθοριστικές! για την τύχη της χώρας μας και του λαού μας, ο καθένας από εμάς, ας σκεφτεί πολύ καλά, ποιον θα ψηφίσει και γιατί θα τον ψηφίσει .-




                                                                                   ΦΑΙΔΡΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΚΑΡΑΓΑΤΣΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου